Niskavuoren naiset yleisön suosikki 2020

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tikkurilan teatterille ohjaamani Niskavuoren naiset voitti yleisön suosikki -äänestyksen 44. Työväen Näyttämöpäivillä Mikkelissä. Herkäksi vetivät myös raadin edustajien, Mikko Roihan ja Tanja-Lotta Räikän, kauniit sanat ja tarkkanäköiset huomiot, ja niin ikään mukavalta tuntuu Rolf Bambergin Demokraatissa julkaistu kritiikki. Kiitos festivaalin järjestäjille, raadille ja yleisölle sekä ennen kaikkea koko Tikkurilan teatterin työryhmälle!

Hella Wuolijoen Niskavuori-näytelmäsarjan väkevimpiin kuuluva draama sai Janne Puustisen ohjaamana arvoisensa käsittelyn. – – Mikkelissä nähtiin vangitseva, kautta linjan taidokkaasti näytelty klassikko, jonka kestämistä ajan paineissa juuri tällaiset tulkinnat edesauttavat.” (Rolf Bamberg / Demokraatti 26.1.2020)

%d bloggaajaa tykkää tästä: