Niskavuoren naiset Työväen näyttämöpäiville

IMG_2718
Etualalla Aarne Niskavuori (Iiro Ristola). Kuva: Leena Tiuri.

Tikkurilan teatterille ohjaamani Niskavuoren naiset on valittu 44. kerran järjestettävien Työväen näyttämöpäivien ohjelmistoon Mikkeliin 24.-26.1.2020. Esitysvalinnat festivaalin ohjelmistoon teki teatteriohjaaja, näytelmäkirjailija Elina Kilkku.  Esitysvalinnoissa painottuvat tänä vuonna klassikkotekstit ja niistä tehdyt tulkinnat. Esityksiä arvioivissa raadeissa istuvat tällä kertaa Mikko Roiha ja Tanja-Lotta Räikkä, Sirpa Riuttala ja Kirsikka Moring sekä Hanna Ryti ja Antti Mikkola.

Niskavuoren naiset esitetään Mikkelissä Kulttuuritalo Tempossa kaksi kertaa, perjantaina 24.1. klo 16 ja lauantaina 25.1. klo 11. Lisätietoa Työväen näyttämöpäivien sivuilta. 

Esitys saa lisänäytöksiä myös kotinäyttämöllään Tikkurilan Vernissalla, jossa se nähdään tammi-helmikuun aikana vielä seitsemän kertaa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: