A Moment in the Reeds kilpasarjassa Lyypekin festivaaleilla

22712245_1666377206719887_8082884266293291358_o

Mikko Mäkelän käsikirjoittama ja ohjaama A Moment in the Reeds sai maailmanensi-iltansa BFI London Film Festival 2017 -tapahtumassa Lontoossa lokakuun alussa. Viime sunnuntaina sen saattoi nähdä kansainvälisen queer-elokuvafestivaalin päätöselokuvana Hampurissa, ja ensi viikolla vuorossa on Lyypekin pohjoismaisen elokuvan festivaali. Siellä elokuva osallistuu pitkän elokuvan kilpasarjaan 18. muun pohjoismaisen elokuvan joukossa, johon Suomesta lukeutuvat Reedsin lisäksi Zaida Bergrothin Miami sekä Visa Koiso-Kanttilan Kaiken se kestää.

Lontoon festivaali oli hieno ja unohtumaton kokemus, jonka kruunasi elokuvan saama hyvä vastaanotto. Alistair Ryderin kirjoittama arvostelu löytyy Film Inquiry -sivustolta, Cineuropa-sivustolle meistä kirjoitti Nicolas Raffin ja Shadows on the Wall -sivustolla meidät neljän tähden arvoisiksi arvioi toimittaja Rich Cline.

Innolla Lyypekkiä kohti, tässä seikkailussa on ilo olla mukana!

%d bloggaajaa tykkää tästä: