”En av de bästa teatern jag någonsin har sett”

IMG_0679
Vilket kalas! esitettiin elokuussa Sthlm/Suomi-festivaalilla Kungsträdgårdenissa. Kuvassa Joulupukki (Katarina Rodopoulos).

UusiTeatterille alkuvuodesta ohjaamani Kummat kutsut! (Vilket kalas!) palasi kesätauolta elokuussa, kun esitys vieraili Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi järjestetyillä Sthlm/Suomi-festivaaleilla Tukholman Kungsträdgårdenissa. Kotinäyttämöllä Olympiateaternilla syksyn ensimmäinen esitys nähtiin syyskuun 19. päivä, ja kauden viimeinen näytös on luvassa itsenäisyyspäivän jälkeisenä lauantaina 9. joulukuuta klo 13. Tukholman esitysten lisäksi molemmat kieliversiot kiertävät ympäri Ruotsia ainakin vuoden 2017 loppuun saakka.

Lisätietoa esityksestä UusiTeatterin nettisivuilta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: