Lihaa ja verta jatkuu tänään

1705_LIHAA-JA-VERTA-154
Isä ja tytär, Aleksander ja Aino Järnefelt (Severi Roivanen ja Helmi Knuutinen). Kuva: JP Korpi-Vartiainen.

Lihaa ja verta – näytelmä kurotuksesta kohti elävää ihmistä jatkuu elokuussa kahdeksan näytöksen verran. Liput on loppuunmyyty tai -varattu, mutta mahdollisia näytöskohtaisesti vapautuvia paikkoja kannattaa kysellä Kuopion korttelimuseon lipunmyynnistä päivää tai paria ennen kutakin näytöstä.

Lipunmyynnin yhteystiedot:
Kuopion korttelimuseo (Kirkkokatu 22)
Puh. (017) 182 625

Katsojapalaute 22.6.2017:

”En tiennyt mitä odottaa, se oli ihanan ennalta-arvaamatonta. Piti otteessaan ensi hetkestä. Herkullinen, oivaltava. Minna oli ihana, Juhani Ahoon rakastuin. Mestarillista lähteä portista ulos. Työstän tätä vielä pitkään päässäni. Vaikuttava.”

%d bloggaajaa tykkää tästä: