Homokansan lauluja jatkuu

HkanLAu-5
”Kallion kirkon pihalla seisoo kaksi naista valkoisissaan, kuin lumihiutaleet kesän keskellä. He seisovat, katsovat toisiaan. Eivät puhu”. Kuvassa Pekka Saukkonen, Salla Markkanen ja Ari Leskelä.

Viime syksynä ohjaamani Homokansan lauluja -musiikkiteatteriesitys palaa tänään Valtimonteatterille. Homokansan lauluja on prosessimuotoisesti syntynyt musiikkiteatteriesitys ihmisistä, ilmiöistä ja intohimoista Helsingin Kalliossa. Tuottajatahona on Helsingin Gayteatteri HGT ry., joten maisema levittäytyy katsojan silmien eteen kaikissa sateenkaaren väreissä. Esityksen ensi-ilta oli Valtimonteatterin vierailunäyttämöllä marraskuussa, ja viime vuoden puolella sitä esitettiin myös Café Pirittassa, Café Mascotissa ja Kansallisteatterin Lavaklubilla.

Esitysajat ja lipunvarausohjeet löytyvät teatterin nettisivuilta. Extemporen kulttuuriblogissa julkaistun arvostelun esityksestä voi lukea täältä. Esityspaikka on Valtimonteatteri, Aleksis Kiven katu 22, ja esityksiä tämän viikon aikana vain viisi.

Kuvat: Ingemar Raukola.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: