Pääroolissa Jakomäki kutsuu osallistumaan!

HKT_Jakomaki_KANSI_FB_1
Helsingin Kaupunginteatterin Pääroolissa Jakomäki -projekti on nyt lanseerattu ja hommat pyörähtäneet hienosti käyntiin Jakiksessa ja lähialueilla! Projektin näkyvimmät hahmot ja teatteri-ilmaisun ohjaajat olemme minä ja Jumppasen Jenny. Mirja Neuvonen toimii yleisötyövastaavana ja projektin äitihahmona, Suvi Ahoniemi taas tuotanto- ja viestintähommissa.

Mikäli teatteri- ja taidetoiminta kiinnostaa juuri sinua, kannattaa tulla nykimään meitä hihasta tai ottaa yhteyttä sähköpostitse (paaroolissajakomaki@hkt.fi) tai puhelimitse (040 652 9932). Lisätietoja löytyy myös teatterin internetsivuilta. Tuoreimmista kuulumisista tiedotamme projektin Facebook-sivulla ja instagramissa. Molempia kanavia kannattaa seurata!

Tervetuloa osallistumaan toimintaan ja seuraamaan työn hedelmiä sitä mukaa kun niitä kevään ja syksyn mittaan alkaa kypsyä!

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: