Vuoden -16 uusia tuulia!

IMG_3532No niin, uusi vuosi ja uudet kujeet: aloitin tammikuussa osa-aikaisena yleisötyöntekijänä Helsingin kaupunginteatterin kaupunginosaprojektissa. Mielenkiintoinen rupeama alkamassa osana mahdottoman mukavaa työtiimiä! Lisätietoa alkamaisillaan olevasta projektista päivittyy lähiaikoina Helsingin kaupunginteatterin yleisötyö-sivulle, ja huutelen projektin kuulumisia sen edetessä myös tänne omille kotisivuilleni.

IMG_3676Lisäksi aloittelen kevään kuluessa mielenkiintoista projektia synnyinseudullani Savossa: siilinjärveläinen Teatteri Vivates on saanut mittavan EU:n maaseuturahaston Leader-rahoituksen Kallavesi-ilmiö 2016 -hankkeelle, jossa teatterinäyttämö nostetaan proomun kannelle ja siirretään vesitse Kallaveden satamakohteisiin. Itse saan kunnian ohjata proomuteatterin ohjelmistoon Nadja Sumasen Finlandia Junior -palkittuun romaaniin pohjautuvan tekstin Rambo, jonka on dramatisoinut Elina Kilkku. Dramatisoinnin kantaesitys oli Kansallisteatterissa loppuvuodesta 2015 yhteistyössä Kallion lukion nuorten kanssa. Hankkeen etenemisestä ja teatterin muusta toiminnasta voi lukea lisää Teatteri Vivateksen kotisivuilta sekä Facebookista.

Eipä muuta kuin ankkuri ylös ja tuulta päin!

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: