Apurahauutisia

Maaliskuu oli hyvien apurahauutisten aikaa. Pohjois-Savon taidetoimikunta myönsi Teatteri Neljännelle Soitolle Taiteen edistämiskeskuksen 2 000 euron kohdeapurahan.  Apuraha myönnettiin nuorten kanssa työskenteleville aikuisille suunnatun työpajateatteriesityksen GGA – Good Game All valmistamiseen ja esittämiseen Pohjois-Savossa vuoden 2015 aikana. Esityksen pilottiversio nähtiin viime syksynä tilausnäytöksenä Savon ammatti- ja aikuisopistolla, ja nyt kuluvana keväänä voimme apurahan turvin tarjota neljä esitystä Kuopion alueen muille oppilaitoksille. Esitys käsittelee nuorten digipelaamiseen liittyviä ongelmia peruskoulu- ja ammattioppilaitosympäristössä.

Taiken apurahaa noutamassa 16.3.
Taiken apurahaa noutamassa 16.3.

Lisäksi minulle myönnettiin maaliskuussa Pohjoismaisen Kulttuuripisteen 1 140 euron suuruinen liikkuvuustuki. Tuki mahdollistaa viiden päivän vierailun Tukholmaan, jossa tarkoitus on aloittaa lähivuosina toteutuva yhteistyö paikallisen teatterin kanssa. Lisää voin kertoa luultavasti vuoden 2016 aikana, mikäli yhteistyö etenee suunnitellusti.

Suurkiitos kaikille apurahoja myöntäneille sekä hakemuksissa minua auttaneille ja niitä oikolukeneille! Apurahoilla on freelancerille suuri merkitys paitsi taloudellisesti, myös arvostuksen osoituksena ja eteenpäin sysäävänä voimana.

%d bloggaajaa tykkää tästä: