Kesäkulttuuria satamassa ja museoilla

20912_10207335982542961_2231924220241150749_nTänä kesänä pääsen hyppäämään sekä ohjaajan että esiintyjän saappaisin. Jälkimmäisen pestin haasteena on täyttää Lasse Forsgrénin saappaat saunatonttu Santerin roolissa Kuopion matkustajasatamassa, jossa jo toista kesää esitetään kirjoittamaani lasten ja koko perheen teatteriseikkailua Santeri ja sataman arvoitus. Esityksen on ohjannut Tiina Naumanen, ja sen tuottaa Anja Lappi / Anya Productions yhteistyökumppaninaan Scandic Kuopio.

Kesän toinen produktio on Minna Canthin Roinilan talossa, joka on konseptiltaan jatkoa muutaman vuoden takaisille kesäesityksille Rikos ja rakkaus sekä Työmiehen vaimo. Edeltäjiensä tapaan myös Roinilaa esitetään sekä Pöljän kotiseutumuseolla Siilinjärvellä, että Riuttalan talonpoikaismuseolla Kuopion Karttulassa. Esityksen tuottaa siilinjärveläinen Teatteri Vivates.

Kolmaskin kesäproduktio näyttäisi loppukesästä olevan luvassa, mutta se säilyköön toistaiseksi yllätyksenä… Sitä odotellessa, tervetuloa teatteriin sekä museoille että satamaan!

Juliste

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: