Platonov jatkuu!

Huomenna tiistaina 17. tammikuuta jatkoa saa Kuopion Ylioppilasteatterille syyskaudella ohjaamani produktio, Platonov. Platonov on Anton Tšehovin alle parikymppisenä kirjoittama nuoruudentyö, jonka toteutimme Seppo-Ilmari Siitosen sovituksen pohjalta. Viini virtaa ja elämänliekki roihuaa, kun joukko hyväosaisia nuoria kokoontuu viettämään tammikuista iltaa kenraalinleski Anna Petrovnan talvipalatsiin. Jokainen juhlija janoaa onnea ja täydempää elämää, jota ei kuitenkaan tunnu löytyvän – ei edes nuoren ja vetävän opettaja Platonovin lakanoista. Esitystä säestää muusikko Aapo Halmeen elävä musiikki.

Lippuja Platonoviin voi ostaa Kuopion Ylioppilasteatterin nettisivuilta. Arvostelun esityksestä voi lukea vaikkapa täältä. Näytelmää esitetään tammi-helmikuun aikana vielä neljä kertaa. Esityspaikka on Kuopion yliopistokampuksen Lukema (Yliopistonranta 3-4).

Tohtori Triletskiä (Joni Alanko) nukuttaa. Kuva: Esa Reinikainen.
Tohtori Triletskiä (Joni Alanko) nukuttaa. Kuva: Esa Reinikainen.
%d bloggaajaa tykkää tästä: