Monologeja pojalle -elokuvan kuvaukset ovat päättyneet

Kuvassa Paul (Janne Puustinen). Monologeja pojalle kuvattiin Kalasataman tornitalojen maisemissa. Kuva: Nils-Erik Ekblom.

Kalasataman tornitalossa kuvatun draamaelokuvan Monologeja pojalle (ohj. Nils-Erik Ekblom) kuvaukset ovat päättyneet. Kysymyksessä on tuotantoyhtiö Ten Thousand Hearts Oy:n toinen queer-teemainen pitkä elokuvatuotanto.

Elokuvassa ulkonäkönsä ja terveytensä menettänyt Mikael (Mika Melender) harkitsee itsemurhaa pandemian levitessä maailmalla. Viimeisinä päivinään Mikael huijaa seurakseen huomattavasti itseään nuoremman miehen, Paulin (Janne Puustinen), joka Mikaelin yllätykseksi ei hämmästy Mikaelin arpeutunutta ulkonäköä. Ulkonaliikkumiskiellon vallitessa hahmojen ajantaju katoaa ja hiljalleen Paulista alkaa paljastua Mikaelia arveluttavia piirteitä.

Kuvassa Mikael (Mika Melender). Monologeja pojalle -elokuvassa hahmojen ajantaju katoaa ja aamu ja ilta sekoittuvat toisiinsa. Kuva: Marko Elovaara.

Elokuvan tarina luotiin yhdessä taiteellisen työryhmän kanssa noin puoli vuotta kestäneen prosessin aikana. Ydintyöryhmään kuuluvat ohjaaja ja käsikirjoittaja Nils-Erik Ekblom (Pihalla 2017), näyttelijä Mika Melender (Viraali 2017, A Moment In The Reeds 2017), näyttelijä Janne Puustinen (A Moment In The Reeds 2017), kuvaaja Marko Elovaara sekä lavastaja ja äänittäjä Harri Järvinen. Covid-19 -pandemian vuoksi kaikki elokuvaan liittyvä suunnittelu ja kohtausten harjoittelu on tehty etätyökaluja hyödyntäen.

Monologeja pojalle astuu nyt jälkituotantoon. Elokuvan alustava julkaisuajankohta on vuoden 2021 aikana. Lisätietoja tuotantoyhtiön nettisivuilta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: