Mielensäpahoittaja Siilinjärven Mäntyrannassa 3.7.-11.8.

07CF6415-9340-4C16-B2CC-14256039742C

Kuluvan suven kesäprojektina ohjaan pohjoissavolaiselle Siilinjärven teatterille uuden teatterisovituksen Tuomas Kyrön MielensäpahoittajastaAntti Heikkisen dramatisoinnin keskiössä on lähimmäisenrakkaus, elämänilon löytyminen ja ennakkoluulojen voittaminen.

Kyrön taidolla veistämä Mielensäpahoittajan hahmo on paljon muutakin kuin viihdyttävästi valittava ja järkiään jaanaava vanha ukko. Hän on aviomies, isä, isoisä, poika ja lapsenlapsi. Ystäväkin. Parkitun ulkokuoren alla on kokonainen ihminen, josta löytyvät myös omat kipupisteensä — ainakin jos kuorta riittävän sinnikkäästi jaksaa tökkiä. Ja ehkä joskus kannattaisi jaksaa, jotta voi taas pölyn laskeuduttua keitellä pullakahvit ja olla hyvillä mielin hiljaa.

Mielensäpahoittaja saa ensi-iltansa Mäntyrannan kesäteatterissa (Jokisuuntie 14) heinäkuun 3. päivä, ja sitä esitetään 11. elokuuta saakka yhteensä 19 kertaa. Mielensäpahoittajan roolissa nähdään Ismo Rautiainen ja tyttärentytär Sofiana Katriina Lilienkampf. Lisätietoa Siilinjärven teatterin nettisivuilta. Lippuja myy Lipputoimisto.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: