Hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle!

Kuva

Vuosi lähenee loppuaan! Omaan työvuoteeni 2017 mahtui neljä teatteriensi-iltaa kahden maan neljässä eri kaupungissa ja kahdella eri kielellä, yhden esityksen lämmitys parin vuoden takaa sekä unohtumaton elokuvaensi-ilta Lontoossa ja sitä seurannut kansainvälisen festarikiertueen starttailu. Mieleenpainuvia hetkiä ja muistoja kaikki tyynni – ja mikä tärkeintä, mahtavien työkavereitten kanssa! Myös teatteritieteen opinnot Helsingin yliopistolla sain syksyllä vuoden paussin jälkeen hyvin käyntiin. Vuosi on siis ollut täynnä touhua, mutta onneksi mielekästä ja palkitsevaa sellaista. Onnea ja myötätuulta on ollut matkassa.

Uutta vuotta ja uusia kujeita odotellessa toivotan kaikille sopivan rauhaisaa joulua ja riemukasta vuodenvaihdetta! Ensi vuonna jatketaan!

%d bloggaajaa tykkää tästä: