Hui! Sähkökatkos! ensiaamussa ke 25.5.

 

IMG_5457
Kettuina Janne Puustinen, Jenny Jumppanen, Juulia Rihu ja Alma-Ruut Karjalainen. Kettujen kanssa kuvassa ohjaaja Kaisa Mattila.

Lastenteatteriesitys Hui! Sähkökatkos! saa ensiaamunsa Malmitalon Malmi-salissa huomenna keskiviikkona 25.5. Tilaa on vielä keskiviikon klo 13 alkavassa näytöksessä Malmitalolla (Ala-Malmin tori 1) sekä torstain klo 16.30 alkavassa näytöksessä, joka järjestetään Jakomäen nuorisotalolla (Huokotie 3). Tämän jälkeen esitystä ei enää ole mahdollista nähdä.

Kuvan kettuperheen lisäksi menossa mukana ovat mm. omalaatuinen lastenvahti Elsa Jaakko Liisa Pöllö-Yö, supersankari, dinosaurus sekä Ferrari-kuski. Esitys kestää noin 40 minuuttia ja se on rakennettu Jakomäen ja Suurmetsän päiväkotilasten sadutustyöpajoissa syntyneen materiaalin pohjalta. Luvassa on siis takuulla kohderyhmänsä näköistä menoa ja meininkiä.

Tervetuloa teatteriin Malmille tai Jakomäkeen! Esitys on osa Helsingin kaupunginteatterin Pääroolissa Jakomäki -projektia, josta lisätietoa löytyy vaikkapa projektin Facebook-sivuilta. Samasta osoitteesta löytyvät myös ohjeet lippujen varaamiseksi. Esitys on pääsymaksuton.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: