Sateenkaariteatteria Kalliossa

Marraskuun 26. päivästä alkaen Kalliossa on mahdollisuus kuulla Homokansan lauluja. Kysymyksessä on prosessimuotoisesti syntynyt musiikkiteatteriesitys ihmisistä, ilmiöistä ja intohimoista Helsingin Kalliossa. Esityksen tuottajatahona on Helsingin Gayteatteri HGT ry. – Helsingfors Gayteatern rf, joten maisema levittäytyy katsojan silmien eteen kaikissa sateenkaaren väreissä. Esityksen ensi-ilta on Valtimonteatterin vierailunäyttämöllä osoitteessa Aleksis Kiven katu 22, mutta sitä esitetään myös Café Pirittassa, Café Mascotissa ja Kansallisteatterin Lavaklubilla.

Esityksen moninäkökulmainen teksti on dramatisointi työryhmän tuottamasta tekstimateriaalista. Esityksessä on elävä musiikki, jonka sävellyksestä vastaavat Pekka Saukkonen ja Salla Markkanen. Motivoituneen ja osaavan työryhmän kanssa on ilo edetä kohti ensi-iltaa!

Lisätietoja esityksestä löytyy teatterin nettisivuilta.

Kuva: Ingemar Raukola
Kuva: Ingemar Raukola
%d bloggaajaa tykkää tästä: